Hårkur mot flass økologisk

Hårkur mot flass økologisk

295.00

120 ml

Hjelper mot flass og kløe i hodebunnen og håravfall.
Håret blir også fyldig og glansfullt.
I noen tilfelle har en massasje av hodebunnen med hårkuren vist seg å forbedre kliniske tilfeller av alopecia areata (flekkvis håravfall).
Masseres inn i hårbunnen hver kveld til flassproblemet er borte.
La oljenkuren sitte i håret i 15 minutter (helst et par timer eller over natten), før den vaskes ut med Charlottes Spesialsjampo.
Masser sjampoen godt inn I håret før vannet tilsettes.
 

Innhold
Olea Europea (olivenolje)*
Ricinus communis oil (ricinolje)*
Neemolje (Melia azadiracta Seed Oil)*
Svart karvefrø olje ( nigella sativa)*
tamanuolje (Calophyllum Inophyllum Oil )*
rosmarinus officinalis oil (rosmarin verbenon)*
* = økologisk.
Kan brukes av veganere og vegetarianere

Quantity:
legg i handlevogn

Hudoverflaten i hodebunnen er bygget opp av et beskyttende lag hornceller.
Innimellom horncellene finnes det fettstoffer som kalles lipider.
Ytre faktorer kan delvis fjerne fettstoffene.
Dette fører både til at huden kan miste fuktighet og at skadelige stoffer kan trenge inn i hodebunnen. Den blir irritert, begynner å klø, svi, flasse eller kan kjennes ganske stram. Årsakene kan være at du f.eks. vasker håret veldig ofte eller med sterke kjemiske produkter som inneholder Sodium Laureth Sulphate og Sodium Lauryl Sulphate.
Om du bruker en sterk sjampo som fjerner all fukt og ikke sørger for å tilføre ny fukt til hodebunnen, blir den tørr.
Sterke sulfater fjerner hudens naturlige fettstoffer.
Det er viktig at du bruker en sjampo som inneholder milde sulfater og som respekterer hudens hydrolipidbelegg.
Alkoholholdige stylingprodukter som mousse eller hårgele vil også tørke ut hodebunnen. Hårføner, rette- krepp- og krølltang er ikke bra for tørr hodebunn.
Varmen fra disse stylinghjelpemidlene vil forverre en uttørret hodebunn. Det beste er også å bruke en myk børste med naturlig bust. Hårbørster med plastikk- eller metallbust kan virke irriterende på hodebunnen.