velkommen til charlottes urtekosmetikk

 

Vi fremstiller økologiske hud og hårprodukter basert på gammel kunnskap om planter og deres helende virkning, kombinert med nyere forskning. Fremstillingen av våre  produkter skader ikke mennesker, dyr eller naturen. Vi bruker nøye utvalgte rene råvarer fra naturen av beste kvalitet, planter og urter fra vår økologiske urtehage og ville planter fra Askerskogene.Produktene og ingrediensene er ikke testet på dyr og vi bruker ikke animalske ingredienser hvor dyr drepes eller plages for å få fram råvaren. Emballasjen er fullt nedbrytbar og inneholder ikke PVC.

.

IMG_7432.JPG

Feature 1

Vi fremstiller økologiske hud og hårprodukter basert på gammel kunnskap om planter og deres helende virkning, kombinert med nyere forskning. Fremstillingen av våre  produkter skader ikke mennesker, dyr eller naturen. Vi bruker nøye utvalgte rene råvarer fra naturen av beste kvalitet, planter og urter fra vår økologiske urtehage og ville planter fra Askerskogene.

Produktene og ingrediensene er ikke testet på dyr og vi bruker ikke animalske ingredienser hvor dyr drepes eller plages for å få fram råvaren. 

Emballasjen er fullt nedbrytbar og inneholder ikke PVC.

Milly Mandel Fuktighetskrem Økologisk

MÅNEDENS TILBUD - HALV PRIS
Nå kr. 217,- for 100 ml ( førpris kr. 435,-)

kroppsolje+for+normal+og+tørr+hud+.jpg

Kroppsolje for normal og tørr hud med a- og e-vitaminer - Økologisk

SLUTTSALG
FØRPRIS KR. 265,- NÅ KR. 130,-