Brun Uten Sol - Selvbruningskrem Økologisk

Brun Uten Sol - Selvbruningskrem Økologisk

245.00

150 ml

kr. 245,-

ANBEFALT AV GRØNN HVERDAG.
Den aktive ingrediensen i BRUN UTEN SOL er dihydroxyacetone (DHA). Det er et ufarlig sukkerstoff som fins naturlig i plante- og kroppsceller. Det fremstilles fra hvete og raps og er 100 % naturlig.
Den er helt uten ubehagelig lukt.
Når DHA smøres på huden reagerer det med aminer, peptider og frie aminosyrer i hornlageret (overhuden) og farger huden brun. DHA farger bare hudens øverste lag, dvs. ikke slimhinner. Der hudens øverste lag er fortykket som f. eks på håndflater, fotsåler, knær og ankler blir det en kraftigere fargning. Smør derfor tynnere på disse stedene.
DHA beskytter ikke mot UV-stråler og man må derfor bruke vanlig solkrem i tillegg ved soling. Best effekt får du om du peeler huden før bruk. Det gjør også at fargen varer lengre. Vær spesielt nøye på albuer og knær. Husk å vaske hendene etter påføring av selvbruningskremen for å unngå farge på innsiden av håndflatene. Brunfargen varer i 3-8 dager, men holdbarheden er avhengig av hudtype. Man kan intensivere fargen ved å smøre seg med BRUN UTEN SOL to ganger med noen timers mellomrom. Vil du at fargen skal vare lenge bør du bruke BRUN UTEN SOL ca 1 gang i uken.
Smør på BRUN UTEN SOL i et tynt jevnt lag. Vask hendene godt etter innsmøringen. For å unngå misfarging av tøy bør du vente i ca 15 min før du kler på deg igjen. Ikke bad eller svøm før etter ca 1 time.

Innhold
aqua (renset vann)***,
dihydroxyacetone (naturlig sukkerart),
glycerine (veg. fuktbinder)*,
panthenol (pro B5 vitamin),
xanthan gum*,
phenoxyethanol (konservering)

* = økologisk            *** = naturprodukt
Kan brukes av veganere og vegetarianere

Quantity:
legg i handlevogn